A buborékfoci történelme

A buborékfoci történelme

Te is láttál már embereket egy nagy labda belsejében szaladgálva foci labdát kergetni? Esetleg te is szívesen kipróbálnád ezt a nem olyan régóta felfedezett játékot? Olvasd el a Buborékfoci törtélem cikkünket és tudj meg többet erről a különleges sportról!

A buborékfociról

Ha még nem hallottál a Buborékfociról, bizonyára érdekel, hogy miben másabb, mint az eredeti foci. Ez a nem olyan régi játék nem csupán sport, hanem egy szórakozási forma is, hiszen eredeti társától jóval kevesebb szabály van. A játékosok ugyanúgy két csapatban versenyeznek azért, hogy a lehető legtöbb gólt rúgják az ellenfél kapujára, viszont itt nincs sárga és piros lap sem! A játékot az teszi viccessé, hogy egy hatalmas labda belsejében kell mindezt csinálni, nekiütközve az ellenfélnek! Mivel a buborékok belsejében a játékosok teljesen ki vannak biztosítva, így kimondható, hogy a Buborékfoci egy 100%-ig biztonságos sport!

A Buborékfoci eredete

A Buborékfoci vagy másik nevén Bubifoci 2011-ben tréfaként indult el egy norvég televíziós sportműsorban, a Golden Goal-ban, melynek a két házigadája Henrick Elvestad és Johan Gold voltak. Nem is gondolták, hogy amivel akkor még vicceltek, megteremti az alapját egy ilyen szórakoztató sportnak! Ezt követően 2014-ben egy videó jelent meg a Youtube-on, ami után nem volt megállás, mindenki ki akarta próbálni a Buborékfocit! A Buborékfoci megjelent a Shark Tank amerikai TV show-ban is. Bár nem sikerült megállapodást kötni a TV show befektetői testületével, a sport megjelenése óriási sajtóvisszhangot generált.

Most, hogy elolvastad a Buborékfoci történelem cikkünket, biztos te is kíváncsi lettél, hogy milyen lehet ez az őrült játék. Látogass el hozzánk, ahol te is kipróbálhatod ezt a különleges sportot! Az időjárás nem szólhat bele ebbe a programba, hiszen tudunk biztosítani benti és kinti buborékfoci pályákat is!

Buborékfoci bérléshez hívj minket a +36 70 616 4137 telefonszámon vagy írj emailt az info@buborekfocibudapest.hu emailcímre!