Buborékfoci pályák

Hol lehet buborékfocizni? – Buborékfoci pályák

Az olyan nagy városok, mint Budapest, rengeteg szórakozási lehetőséget kínálnak mindenkinek évszaktól függetlenül. Ha hallottál már a Buborékfociról, biztosan tudod, hogy ez a szórakoztató sport télen-nyáron, napsütésben és esőben is bármikor játszható a magyar fővárosban. Most, hogy ezt megtudtad, ismerd meg a Buborékfoci pályákat Budapesten!

Beltéri Buborékfoci pályák

Azt, hogy bármilyen időjárásban tudjatok játszani, benti és kinti pályákkal tudjuk biztosítani számotokra. Összesen 6 beltéri pályánk van, 2, ami télen fedett, illetve 1, ami beltéri és kültéri pályaként is üzemel. Abban az esetben, ha egy nap több programot is terveztek, a figyelmetekbe ajánlunk olyan pályákat, ahonnan könnyen a belvárosba tudtok jutni! Beltéri pályák közül ilyen például a Bartók Béla út 152. alatt található Griff Squash&Fitness Club és a Fényes Adolf utca 21. alatt található Goli Terem Foci.

Kültéri Buborékfoci pályák

Ha szeretnél a városközponthoz közel maradni, akkor a kinti pályák közül ajánjluk figyelmedbe a Csörsz utca 14-16. alatti MOM Sport-ot, illetve a Rozsnyay utca 4. alatti Angyalföldi Sportközpontot. Ezek a pályák benti és kinti pályák is egyben. Összesen 1 olyan pályánk van, az Újpalotai úti Sporttelep, ami csak kinti pályaként üzemel a Új Palotai út 13. alatt. Szerencsére a belvárosból kocsival és tömegközlekedéssel is pár perc alatt megközelíthető.

Nem tudod eldönteni, hogy milyen pályát foglalj?

Nyáron általában nagyobb eséllyel láthatjuk előre az időjárást. Ilyenkor általában napra pontosan meg tudják mondani, hogy mikor számíthatunk nagyobb viharra. Ha az tervezett buborékfoci meccs időpontjára végig napsütést jósoltak, akkor jó választás lehet a kültéri pálya foglalása. Természetesen az átmeneti évszakokban ennél szeszélyesebb az időjárás, ilyenkor célszerű naponta többször követni az időjárás jelentést. Ha attól tartasz, hogy az eső elmossa a játékot, akkor foglalj egy benti pályát!

Most, hogy megismerted a legjobb Buborékfoci pályákat Budapesten, az időjárásnak megfelelően ki is tudod választani a számodra ideálisat! Nézd meg csomagjainkat és válassz időpontot!

Buborékfoci árak